Kustbevakningen medverkar på Båtmässan i Göteborg

Frans Dahlén och William Govik på Båtmässan i Göteborg.

Kustbevakare vid polisens vattenskoter på Båtmässan i Göteborg 2020. Foto: Kustbevakningen.

Kustbevakningen medverkar på Båtmässan i Göteborg, som går av stapeln 3-11 februari. Är du nyfiken på hur det är att arbeta som Kustbevakare eller någon annan roll i organisationen? Intresserad av hur vår fartygsflotta ser ut, hur vi arbetar med miljö- och sjöräddning, eller vår del i totalförsvaret?

Mässan har öppet mån-fre kl.12-20 och kl.lör-sön 10-18. Vi finns på plats alla dagarna, och vår monter bemannas av personal ifrån olika delar av Kustbevakningens verksamhet.

Kom gärna förbi och prata en stund med oss, kika på modeller av några av våra fartyg, eller ta en välbehövlig paus ifrån mässvimlet och titta på film om Kustbevakningens breda verksamhet. 

Föreläsning om operation Marco Polo

Ett särskilt tips är att besöka Båtmässan söndagen den 4:e februari då vi kl.16 kommer berätta om arbetet med Marco Polo på stora scenen. Hur gick olyckan till och vad gjorde Kustbevakningen tillsammans med samverkande aktörer?

Träffa oss

Kustbevakningen deltar på ett antal olika mässor och event i olika delar av Sverige. Har du inte möjlighet att besöka Båtmässan i Göteborg finns det fler möjligheter framöver. Var, när hur, hittar du via länk här intill (eller under om du besöker ifrån mobil). 

Hoppas vi ses! 

Ändrad 1 februari 2024 15:11