Träffa oss och prata jobb

Öppet skepp

Prata med kustbevakare om hur det är att arbeta hos oss. Foto: Kustbevakningen.

2 februari 2023 – Sjölog Chalmers i Göteborg

Sjölog är en etablerad arbetsmarknadsmässa och nätverkshubb där studenter och olika aktörer inom sjöfartsnäringen får mötas och nätverka. Kustbevakningens rekryterare finns givetvis på plats. Evenemanget riktar sig främst till studenter, men det är fritt fram för alla med intresse att besöka Sjölog, som har fritt inträde. 

---

4 februari 2023 – Nature's Calling i Docksta, Höga kusten

En festival för alla friluftsintresserade. Kustbevakningen finns på plats den 4 februari och berättar om hur vi arbetar i det här fantastiska kustområdet. Kom och träffa oss!

---

16 februari 2023 – Nolia Karriär i Umeå

Klockan 9-15

På Nolia Karriär samlas utställare från utbildnngar, företag, organisationer och myndigheter sin framtida personal. Kanske är kustbevakare ett yrke för dig? Träffa oss på plats och se vad vi har att erbjuda dig.

---

1 mars 2023 – Blekinge arbetsmarknadsmässa

Klockan 10-15

Onsdagen den 1 mars 2023 arrangerar Blekinge studentkår en arbetsmarknadsmässa på Brinova Arena i Karlskrona. Kustbevakningens rekryterare finns på plats.

---

9-12 och 16-19 mars Allt för sjön på Stockholmsmässan

Torsdag 9 mars kl. 15–21, torsdag 16 mars: kl 12-21, fredagar, lördagar och söndagar kl 10-18. 

Under båtmässan Allt för sjön kan du som är nyfiken på att arbeta hos oss prata med våra rekryterare, kustbevakare och andra medarbetare. Du kan också delta i vår tipstävling, prata sjösäkerhet, fiskeregler, skoterkörning och en massa annat.

Varmt välkommen!