Träffa oss och prata jobb

Öppet skepp

Kom och träffa oss på Kustbevakningen! Vi finns på olika platser över hela landet under året. Foto: Kustbevakningen.

3 juni ∙ Pride Falkenberg 

Kustbevakningen medverkar på Pride Falkenberg tillsammans med Polisen och  Räddningstjänsten. Kom och träffa våra kustbevakare! Pride Falkenberg sprider glädje genom en festival där människor kan mötas och ha roligt tillsammans. 

Plats: Pridepark på Torggatan, Falkenberg 
Tid: Klockan 10.00-14.30

11 juni ∙ Barnens flyghelg, Säve 

Barnens Flyghelg är en familjefest som går i flygets tecken! Här finns något för alla stora som små. Ta del av flygförevisningar med många olika helikoptrar och propellerflygplan. Träffa en av våra piloter som kan berätta mer om Kustbevakningens flyg och verksamhet i stort. 

Plats: Aeroseum, Nya bergets väg 50 
Tid: 11.00-16.00

27-29 juni ∙ Almedalsveckan, Visby

KBV 002 Triton ligger i Visby hamn och välkomnar ombord alla som vill lära sig mer om Kustbevakningen! Träffa besättningen och prata om Kustbevakningens viktiga och omväxlande uppdrag. Kanske är kustbevakare ett yrke för dig?

Plats: Visby hamn, kajplats 1
Tid: Klockan 9-11 och 13-16 tisdag, onsdag och torsdag.

15 juli ∙ Räkans dag 

Räkans dag i Strömstad är en tradition sedan många år. Precis som namnet säger så står räkan och räkfisket i fokus denna dag. Träffa besättningen och prata om Kustbevakningens viktiga och omväxlande uppdrag. Kanske är kustbevakare ett yrke för dig?

Plats: Strömstad 
Tid: 10 och framåt

5 augusti ∙ Västerhavsveckan, Göteborg 

Kustbevakningen medverkar med öppet skepp på invigningen av Västerhavsveckan på Eriksberg i Göteborg. Förutom musik och tal finns det möjlighet att gå ombord på Kustbevakningens fartyg KBV 316. På plats finns även toppsegelskutan Kvartsita och forskningsfartyget Skagerak. 

Plats: Kajen vid Eriksberg, Göteborg
Tid: Klockan 11.00-16.00r

31 augusti ∙ Östersjödagen i Nyköping

Öppet skepp på KBV 313!

Plats: Östra skeppsbron i Nyköpings hamn
Tid: Klockan 13.00-15.00